Onze professionals creëren


Projecten

Door de jaren heen heeft PME Group een uitgebreid track record opgebouwd. Onze referenties bestaan uit een groot aantal ontwikkelde, gerealiseerde en gerenoveerde projecten door heel Europa. Bij deze projecten is onze organisatie betrokken geweest als adviseur of als (co-)ontwikkelaar. Onderstaand vindt u een selectie.

IJdock Amsterdam

Amsterdam

Ten westen van het Centraal Station Amsterdam, ligt in het IJ, IJdock Amsterdam. Dit multifunctionele complex biedt voorzieningen als appartementen, kantoren, hotel, een jachthaven, het Paleis van Justitie en het bureau voor de waterpolitie.

Bekijk project

Ons Koningsoord

Berkel-Enschot

Ons Koningsoord is een gemeenschap van jong en oud. Er is een woon community 2.0 gevormd. Starters en senioren wonen samen in het gerenoveerde en nieuwbouwgedeelte van Ons Koningsoord.

Bekijk project

Holland Park

Diemen/Amsterdam

Holland Park is een grote woonontwikkeling gelegen in Diemen Zuid, regio Amsterdam.

Parkblokken 22 en 23 in het nieuwbouwproject bestaan uit 304 appartementen met een grote gemeenschappelijke parkeergarage en commerciële voorzieningen.

De woongebouwen komen direct aan het park te liggen, aan de westelijke rand van Holland Park. Na oplevering zullen de wooneenheden in de vrije sector worden verhuurd. PME Group adviseerde bij deze transactie de kopende partij.

Bekijk project