Onze professionals creëren


Projecten

Door de jaren heen heeft PME Group een uitgebreid track record opgebouwd. Onze referenties bestaan uit een groot aantal ontwikkelde, gerealiseerde en gerenoveerde projecten door heel Europa. Bij deze projecten is onze organisatie betrokken geweest als adviseur of als (co-)ontwikkelaar. Onderstaand vindt u een selectie.

Room Mate Bruno - Pakhuismeesteren

Rotterdam

Op de Rotterdamse Wilhelminakade is Pakhuismeester het laatste historische gebouw dat is opgeknapt. Het veemgebouw, dat vanaf 1818 een deel van de Rotterdamse theehandelsactiviteiten van de V.O.C. overnam is naar ontwerp van AWG Architecten getransformeerd tot hotel met supermarkt en restaurant (Foodhallen).

Bekijk project

Hoofdkantoor Essent

's-Hertogenbosch

In 1956 werd het hoofdkantoor van PNEM gebouwd aan het Willemsplein in ’s-Hertogenbosch. Inmiddels is het opgegaan in energie maatschappij Essent. Het gebouw wordt gerekend tot traditionele architectuurstroming van de Delftse School.

Bekijk project

Kennedytoren

Eindhoven

Het kantorencomplex ‘Kennedytoren’ maakt deel uit van het ‘Kennedy Business Center’ en is gelegen op de kop van de Kennedylaan en ligt pal naast het Centraal Station te Eindhoven.

Bekijk project