Property Masters Europe

PME Group is een familiebedrijf dat al ruim 30 jaar betrokken is bij veel toonaangevende transacties en ontwikkelingen op de pan-Europese vastgoedmarkt. Door jarenlange ervaring en geleverde diensten aan klanten over de hele wereld hebben wij een krachtig internationaal relatienetwerk opgebouwd.

ONZE HISTORIE

Het bedrijf is opgericht door Ronald Kortrink. Sinds begin jaren ’80 heeft hij zijn sporen verdiend in de internationale vastgoedsector. Na functies bij een aantal financiële instellingen, was hij vanaf vlak na de oprichting als aandeelhouder en directeur verbonden aan WPM (thans Colliers), dat mede onder zijn leiding uitgroeide tot een van de grootste vastgoedorganisaties van Nederland.

Samen met toenmalig mede WPM-aandeelhouder Albert van Stek is in 2006 gestart met de huidige organisatie, de PME Group. Onder de PME Group vallen onder meer PME Investment Services B.V., van waaruit de investerings gerelateerde activiteiten worden gestuurd en PME Project Management B.V.

Inmiddels zijn ook de kinderen van beide oprichters werkzaam binnen de organisatie of betrokken als aandeelhouder, waardoor de continuïteit op lange termijn gewaarborgd is.

Door de bedrijfsstructuur- en cultuur die de PME Group kenmerken, zijn wij beter dan onze concurrentie in staat om relaties op de lange termijn te onderhouden en steeds net dat beetje extra te doen voor onze clientèle.

Daarbij streven wij er steeds naar om binnen ons bedrijf een gezonde mix van senioriteit en jong talent te hebben. Wij geloven namelijk in de kracht van kennis en ervaring, maar erkennen daarbij ook de noodzaak van energie en vernieuwing.

Mede door dit evenwicht is PME Group in staat om steeds de gepaste service te verlenen. Dit gebeurt altijd middels een persoonlijke benadering van onze klanten, waarbij overzicht houden centraal staat maar ook zeker de details niet uit het oog worden verloren.

Al onze diensten op maat

Lees alles over onze sectoren

Bekijk hier onze projecten